Scaune scolare fixe

Informatii

Scaun elev fix DECOR-G

RP-8006059-DM

Scaun elev fix DECOR-G

More details

147,00 lei

    Scaun elev fix DECOR

    GIMNAZIU-LICEU

    Scaunul de elev are un design clasic si practic, poate fi amplasat in sali de clasa, spatii dedicate studiului, sali de mese sau in biroul personal, fiind compatibil cu regimul de utilizare 8 ore/zi.

    Acest scaun operational este construit cu un cadru din teava de otel (30 x 15 mm) ,vopsita negru in camp electrostatic, prevazut cu doua traverse de 18 mm. Sezutul si spatarul din lemn stratificat lacuit, cu finisaj fag, asigura intretinerea si curatarea scaunului cu usurinta, cu o carpa moale si produse specifice.

    Datorita posibilitatii de suprapunere, scaunele pot fi depozitate mult mai usor, realizand o economie de spatiu. Fiind un model fara brate, acest scaun este usor de manevrat.

    Dimensiunile totale ale scaunului sunt: 71 cm inaltime, 47.5 cm latime si 48.5 cm adancime. Sezutul are 45.5 cm inaltime de la sol, 40 cm latime si adancime, iar spatarul are 29 cm inaltime si 42 cm latime.

    Scaunul de elev are greutatea proprie de 4.1 kg si este construit pentru a sustine greutatea maxima de 90 kg. Acesta se livreaza asamblat, fiind gata de utilizare imediat.

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Scaun elev fix DECOR-G

Scaun elev fix DECOR-G

Scaun elev fix DECOR-G

Scrieti o recenzie

5 produse in aceeasi categorie: