Energie regenerabila

Informatii

KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen

RP-FCJJ-56-DF

KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen

More details

2 500,00 lei

     KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen - KIT  

          Asistam la prima productie de hidrogen, folosind energia eoliana. Este o dezvoltare care ar putea da noi valori energiei eoliene, in felul in care toata energia produsa este depozitata sub forma de hidrogen.
    Energia de surplus este folosita sa transforme apa in hidrogen prin electroliza.

    Kitul de educație științifică Wind to Hydrogen permite elevilor să-și inventeze propriile aplicații de energie curată folosind un mic motor electric alimentat de o pilă de combustibil. Hidrogenul este produs prin electroliza apei de o celulă de combustibil PEM reversibilă care este ea însăși alimentată de o turbină eoliană cu pale profilate bazată pe aeronautica NASA.

    Acest hidrogen este apoi convertit în energie electrică de către celula de combustibil și poate fi folosit pentru a alimenta un mic ventilator. 

    •          Explorați stoichiometria, vitezele de reacție și alte concepte chimice prin generarea de hidrogen din energia eoliană.
    •          Utilizați viteza unghiulară, forța de antrenare și alte concepte de fizică pentru a proiecta și a construi o turbină eoliană eficientă.

    https://www.youtube.com/watch?v=mPftWUB2rl0&t=1s

    !!!

    1. Nivelurile apei nu scad atunci când tuburile de evacuare a gazului de pe ambele părți ale celulei de combustie sunt deconectate.

    Verificați dacă orificiile de pe peretele cilindrului interior sunt blocate. Dacă da, întoarceți cilindrul interior până când apa intră în găuri și umple cilindrul interior.

     

    2. Pila de combustibil reversibilă nu produce hidrogen și/sau oxigen.

    Verificați dacă firele sunt conectate corespunzător și dacă există conexiuni slăbite. Celula de combustibil ar putea fi complet distrusă dacă firul roșu al acumulatorului este conectat la blackjack-ul celulei de combustibil.

    Asigurați-vă că bateriile sunt introduse cu polaritatea corectă.

    Înlocuiți bateriile vechi cu una nouă din pachetul de baterii.

     

    3. Procesul de electroliză a apei încetinește.

    Injectați apă pe partea de oxigen a celulei de combustie reversibilă folosind seringa și așteptați aproximativ 3 minute.

    Înlocuiți bateriile vechi cu una nouă din pachetul de baterii.

     

    4. Motorul nu funcționează cât mai există hidrogen în recipientul interior.

    Deconectați știftul negru al tubului scurt de pe celula de combustibil reversibilă și atașați rapid știftul înapoi la tub pentru a elimina gazele impure. Ar trebui să vezi că motorul începe să se rotească din nou.

     

    5. Nu se produce hidrogen folosind turbina eoliană în aer liber.

    Dacă viteza vântului nu este suficientă, electricitatea nu va fi creată. Utilizați un ventilator de birou obișnuit cu o viteză mai mare a vântului pentru a efectua electroliza folosind celula de combustibil reversibilă sau efectuați experimentul în condiții suficiente de vânt.

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen

KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen

KIT - Transformarea energiei eoliene in hidrogen

Scrieti o recenzie

12 produse in aceeasi categorie: